دانلود فیلم لیلا

دانلود فیلم برادران لیلا کامل و ایرانی HD MP4 حلال دانلود

هرمان که جدیدترین ساخته علی بهراد نیز می باشد برای اولین بار نمایش خود را در جشنواره کن نیز آغاز نمود که پس از حضور در جشنواره کن از سمت منتقدین نقد های مثبت و منفی متفاوتی را دریافت نمود و نتوانست نگاه ها را به خود جلب نماید و بعد از کن سازندگان راهی جشنواره سائو پائولو شده و در آنجا نیز همانند کن، بازهم در دریافت جایزه بی نصیب مانده تا دست خالی راهی اکرن در سینماهای ایران نیز گردند. به این ترتیب مهرجویی از پیش می‌داند که «لیلا» فیلمی زنانه است؛ چراکه از سه گونه مختلفِ زنان، در فیلم حضور دارند و این تنوع و گونه‌گونی قطعا چالشی برخواهد انگیخت؛ تنازع مخالفان و موافقان بی‌تردید به تماشای بیشتر فیلم و ماندگاری آن در طول زمان خواهد انجامید. راست اما این است که مهرجویی با نمایش احساسات زنانه و گونه‌ای رندی مردانه -والبته پرهیز از «زمان»دار کردن اثر- فیلمی ساخته که گویی از پیش قرار بوده ـ با تسامح ـ در دسته فیلم‌های کالت قرار بگیرد.

فیلم ایرانی برادران لیلا به کارگردانی سعید روستایی با موضوعی اجتماعی ساخت 1400 ایران است، فیلم برادران لیلا این فیلم در جشنواره کن برندهٔ جایزهٔ فدراسیون بین‌ المللی منتقدان فیلم شد اما به دلیل پخش در ۲۵ مهٔ ۲۰۲۲ در جشنواره فیلم کن بدون کسب پروانه و تخلفات و سرپیچی تهیه‌کننده و کارگردان آن از مقررات توسط سازمان سینمایی کشور توقیف شد. روستایی قصد داشت محمدرضا گلزار را به عنوان بازیگر نقش اول در نقش برادران لیلی بیاورد اما بعد از ساختن فیلم معلوم شد به توافق نرسیده اند.کارگردان این فیلم در جشنواره کن برنده جایزه نخل طلا که مهترین جایزه این جشنواره است، همچنین فدراسیون بین‌ المللی منتقدان فیلم، و جایزه شهروندی شد. لیلا انتظار دارد پدرش با حداقل دارایی هایش بتواند فرزندانش را سروسامان دهد و برای متوجه کردن پدرش از نیت خود و برادرانش با پدرش به بحث و جدل می پردازد و در نتیجه این هیجان ها لیلا نهایت بی احترامی را با یک سیلی به پدرش اجرا می کند.

لیلا اما همچون زنی ستمکش، همه احساسات زنانه‌اش را در شبی ماخولیایی و در لابه‌لای ملحفه و روتختیِ شبِ زفاف رضا جا می‌گذارد، به خانه مادر می‌رود و تا از رفتن زن دوم اطمینان نمی‌یابد و رضا ـ پس از پنج سال ـ شرمگین از رفتار مرد ـ رندانه‌اش به سراغش نمی‌آید، پا در خانه خویش نمی‌گذارد. «لیلا» اما همان‌قدر که تلخ و اندوه‌بار می‌نماید، شیطنت‌آمیز و کودکانه نیز هست. به نظر چنین می‌آید مهرجویی در اولین برخورد با داستان «لیلا» (نوشته مهناز انصاریان)، رفتاری بازیگوشانه با آن در پیش گرفت.

ا” به نویسندگی و کارگردانی داریوش مهرجویی، با محوریت روابط خانوادگی و آرزوهای برآورده نشده، از دوازدهمین فیلم بلند این کارگردان به‌شمار می‌آید. این فیلم توانسته‌ است در دوره یازدهم جشنواره فیلم فجر همه جوایز اصلی را از آن خود کند و از جمله بهترین فیلم سال در دوره 12 منتخب نویسندگان و منتقدان در سال 1376 محسوب می‌شود. مهرجویی در «لیلا» یکی از بهترین بدمن‌های تاریخ سینمای ایران را به نمایش درآورده است. رضا یک منفی تمام‌عیار است، اما هرگز حتی گوشه‌ای از تمنیّات شخصی خود ـ که در تقابل آشکار با تمایلات و اهداف لیلا به‌عنوان شخصیتِ نخست داستان است ـ را آشکار نمی‌کند. رضا آن‌قدر ظریف سرشته شده، که بسیاری از تماشاگرانِ لیلا متوجه منفی بودن رضا نمی‌شوند. واقعیت این است که لیلا اگرچه در ساختار روایی داستان، از قواعد سینمای سه پرده‌ای تبعیت می‌کند، اما عملا گرایش بیشتری به شخصیت‌سازی از خود نشان می‌دهد.

این فیلم قبل از نمایش در جشنوارهٔ کن پروانه نمایش دریافت نکرد و در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱، سازمان سینمایی کشور آن را توقیف کرد. همراه مووی یک پلتفرم نمایش و دانلود فیلم و سریال با آرشیو عظیمی از فیلم و سریال های ایرانی و خارجی جدید به صورت رایگان می باشد. در این پلتفرم شما می توانید بدون پرداخت هزینه فیلمهای مد نظر خود را به صورت آنلاین مشاهده کنید و یا در کیفیت های مختلف آن را دانلود کنید. بعد از دو کاراکتر مرتضی و صمد حالا پیمان معادی در نقش منوچهر فیلم «برادران لیلا» به سینماها می‌آید تا در کنار ترانه علیدوستی، نوید محمدزاده و سعید پورصمیمی جمع بازیگران این فیلم را تشکیل دهد. در خلاصه داستان فیلم لیلا چنین آمده است که لیلا و رضا در یک جشن با هم آشنا می‌شوند و عاشق یکدیگر می‌شوند.

فیلم لیلا با مدت زمان 120 دقیقه، این فیلم برای بزرگسالان مخاطب خوبی خواهد بود و با کیفیت HD ارائه می‌شود. سومین فیلم بلند سعید روستایی بعد از دو تجربه موفق ابد و یک روز و متری شیش و نیم. برادران لیلا درامی اجتماعی با موضوعی ملتهب است، که در تهران کلید خورده.این فیلم سینمایی به تهیه کنندگیِ مشترک جواد نوروزبیگی و سعید روستایی ساخته شد. مراحل انتخاب بازیگر و لوکیشن های این فیلم سینمایی از اواسط سال 1399 در ایران آغاز و در نهایت پس از تایید حضور بازیگران انتخابی و لوکیشن های فیلمبرداری، با حضور عوامل در تاریخ 27 اسفند 1399 مراحل ضبط این اثر سینمایی نیز آغاز گشت. در ابتدای کار علی بهراد نام اولین فیلم کوتاه خود را برای جدیدترین ساخته بلندش نیز انتخاب کرده بود که این عنوان تا اواخر فیلمبرداری نیز ادامه داشت و هرمان نامی بود که در خبرها از جدیدترین ساخته علی بهراد نیز به چشم می خورد. سه گونه زن سنتی در فیلم حضور دارند؛ مادر، لیلا و زن دوم.

رضا در بازتعریف جزئیات خواستگاری چندباره‌اش برای لیلا فرایندی رندانه پی می‌گیرد. لیلا اما همچون شخصیت تعریف‌شده‌ قربانی ـ ساده‌دل، به شکل مذبوحانه‌ای نشان می‌دهد اعتمادبه‌نفس دارد و با علاقه به تعریف رضا گوش می‌دهد. از همان ابتدا رضا با لَوَندی و دست انداختن دخترانی که به خواستگاری آن‌ها رفته، در سطح ظاهر به لیلا چنین وانمود می‌کند که آن دخترها برایش ارزشی هم‌وزن لیلا ندارند، اما در سطحی دیگر و به گونه‌ای غیرمستقیم به او می‌فهماند هنوز کسی را انتخاب نکرده و امرِ انتخابِ زنِ دوم فقط برای مدتی به تعویق افتاده است.

این همان نکته‌ای است که لیلای ساده‌دل در گفت‌وگوهای سرخوشانه‌ بعد از خواستگاری در اتومبیل، یا به آن واقف نیست، یا ساده‌انگارانه امیدوار است آن‌قدر به تعویق افتد که شامل مرور زمان و فراموش شود. با این همه فرایند سرخوشی گفت‌وگوهای بعد از خواستگاری،  پایانی شوک‌آور دارد. پس از چهارمین خواستگاری، زمانی که رضا، لیلا را سوار اتومبیل خود می‎کند، سکوتِ معنادار رضا بر سر لیلا آوار می‌شود. اکنون می‌توان دریافت که رضا سناریویی رندانه نوشته و با اجرای آن از ابتدا تا انتها، بی‌آن‌که خود را متهم اصلی داستان بنمایاند، به او می‌فهماند راهی جز ازدواج مجدد برای او نمانده و لیلا نیز گزیری جز پذیرش این واقعیت ندارد. زاویه دید اول شخص مفرد در روایت «لیلا»، فقط در سطح فیلمنامه گسترش نیافته، بلکه راه به تصاویر هم برده است.

لیلا حاضر می‌شود برای حفظ زندگی، رضا زن دوم داشته باشد، اما شب ازدواج آنها داستان دیگری رقم می‌خورد. در این میان هر چند برای رضا بچه‌دار نشدن لیلا اهمیتی ندارد، اما مادرش (جمیله شیخی) با وجود این احساس رضایت و خوشبختی رضا از زندگی بدون فرزند، لیلا را تحت فشارهای شدید قرار می‌دهد و از او می‌خواهد که اجازه دهد برای رضا همسری بگیرند تا فرزندی برای او بیاورد و سپس همسر دوم رضا از زندگی آن‌ها خارج شود. در ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ برخی منابع از انتشار نسخه دیجیتال و اکران آنلاین برادران لیلا در فرانسه خبر دادند.

لیلا فیلمی است که در ژانر درام، خانوادگی و عاشقانه توسط داریوش مهرجویی ساخته شده است. داریوش مهرجویی از کارگردانان مطرح سینمای ایران و از چهره‌های اصلی موج نو سینمای ایران است. او در رأی‌گیری سال ۱۳۹۸ مجله فیلم به عنوان بهترین کارگردان تاریخ سینمای ایران انتخاب شد و همچنین در نظرسنجی از ۴۳ منتقد برای بهترین کارگردانان پس از انقلاب، در رده دوم قرار گرفت.

انتخاب راوی زن (آن هم شخصیت اصلی) آشکارا مظلومیت لیلا را بیشتر بازتاب می‌داد و هم‌دلی تماشاگر را عمیقا برمی‌انگیخت. در چنین شکلی از روایت داستان، تماشاگر مصایبی را که بر لیلا گذشته، از زبان خود او می‌شنود و به همین دلیل باور‌پذیری اثر دوچندان می‌شود. مهرجویی دقیقا کاری را می‌کند که سال‌ها پیش جلال آل‌احمد در داستان «بچه مردم» انجام می‌دهد. اهمیتِ «بچه مردمِ» جلال تنها و تنها به واسطه زاویه دید داستان است، وگرنه کیست که نداند «بچه مردم» داستانی معمولی ا‌ست؛ از آن جنس که بارها  دیده‌ایم و شنیده‌ایم که چگونه بر زنان این مملکت رفته است.

او دانشجوی انصرافی رشته مهندسی برق از دانشگاه امیرکبیر و دانش آموخته رشته ادبیات فرانسه در دانشگاه لوزان سوئیس میباشد. برای اولین بار در 12 سالگی در فیلم کمال الملک بازی کرد. پس از درخشش در فیلم لیلا (به کارگردانی داریوش مهرجویی) موفق به کسب دیپلم افتخار در جشنواره فجر شد و به شهرت رسید.

خانواده‌ای که در شرایط تحریم ایران دائما در حال بحث و زیر فشار قرض‌های متعدد است. در حالی که برادران او به سختی تلاش می‌کنند که خرج زندگی خود را دربیاورند، در این شرایط لیلا نقشه‌ ای می‌چیند. لیلا و رضا زوج خوشبختی هستند که مدتی پس از ازدواج متوجه نازایی لیلا می شوند. مادر زورگوی رضا اصرار به ازدواج دوم او دارد و لیلا در ابتدا قبول می کند اما ... اکنون مشخص می‌شود که چرا مهرجویی نخواسته روایت اول شخصِ مفرد رضا (یا حتی روایت محافظه‌کارانه دانای کل) را برای فیلم خود به کار گیرد؛ رضا منفی ا‌ست و تماشاگر او را پس می‌زند.

لیلا (لیلا حاتمی) و رضا (علی مصفا) در یک مراسم شله‌زرد پزان همدیگر را می‌بینند و چندی بعد با هم ازدواج می‌کنند. آن دو، بعد از مدتی زندگی متوجه می‌شوند که لیلا نمی‌تواند فرزندی به دنیا بیاورد. آن‌ها درمان‌های متعدد و آزمایش‌های گوناگونی را دنبال می‌کنند اما همه بدون نتیجه می‌ماند. فیلم لیلا محصول ایران در سال 1378 است که توسط داریوش مهرجویی کارگردانی شده. از بازیگرانی که در این فیلم درام و خانوادگی به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان محمدرضا شریفی نیا، شقایق فراهانی، لیلا حاتمی، جمیله شیخی و علی مصفا را نام برد.

در فیلم  لیلا حاتمی، علی مصفا، جمیله شیخی، محمدرضا شریفی‌نیا، توران مهرزاد، امیر پایور، شقایق فراهانی و وحیده محمدی نقش‌های اصلی را ایفا می‌کنند. با بازی‌های قوی و متقن خود، این بازیگران توانسته‌اند احساسات عمیق شخصیت‌های فیلم را به تصویر بکشند و تجربه‌ای دلنشین برای تماشاگران به ارمغان آورند. فیلم لیلا 1375 یکی از مهم‌ترین آثار سینمای ایران به کارگردانی داریوش مهرجویی است که دوازدهمین فیلم بلند این کارگردان مشهور به حساب می‌آید. فیلم سینمایی لیلا داریوش مهرجویی اغلب به عنوان یکی از برترین آثار تاریخ سینما شناخته می‌شود که در واقع قسمت سوم سه گانه‌ای است که از نظر تم داستانی شباهت‌های فراوانی به یکدیگر دارند؛ دو فیلم قبلی، “سارا” و “پری” هستند و فیلمنامه هر سه فیلم اقتباسی از داستان‌های مهناز انصاریان هستند. فیلم سینمایی تصور محصول سال 1399 کشور ایران به کارگردانی و نویسندگی داستان و فیلمنامه علی بهراد، این فیلم سینمایی اولین تجربه کارگردانی علی بهراد در زمینه ساخت یک فیلم بلند در سینمای ایران نیز به شمار می رود، او پیش از این نیز یک فیلم کوتاه را با نام هرمان کارگردانی کرده بود و با ساخت و کارگردانی تصور اولین تجربه خود را در سینمای ایران به ثبت رساند.

لیلا حاتمی به زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و فارسی تسلط دارد. پس از حضور در فیلم جدایی نادر از سیمین (اثر اصغر فرهادی) در سال 1389، در لیست زیباترین زنان خاورمیانه رتبه چهارم را کسب کرد. در سال 1391 نشان شوالیه (نشان ادبی و هنری فرانسه) را از وزیر فرهنگ و ارتباطات فرانسه دریافت کرد. جالی است بدانید که علاوه بر بازیگری، در زمینه مترجمی کتاب نیز فعالیت دارد و اولین کتاب خود به نام شب افتتاح به نویسندگی جان کاساوتیس را ترجمه کرد.

اما جلال هم هوشمندانه با انتخاب روایت اول شخص مفرد، داستان را از زبان مادری بازمی‌گوید که به‌خاطر همسر تازه‌اش و تهدید او مبنی بر طلاق، حاضر شده بچه‌اش را سر راه بگذارد. واقعیت این است که زاویه دید اول شخص مفرد در داستان «بچه مردم» ـ برخلاف لیلا که به کارِ نمایشِ مظلومیت شخصیت اصلی می‌آمد ـ تناقضی غریب را برملا می‌کند. زن ـ راوی در طول روایت، در تلواسه‌ غریب زن ـ مادر بودن دست‌وپا می‌زند و خواننده در پایان به درکی فراتر از وضعیت زن داستان می‌رسد و گویی سرنوشت محنت‌بار زن ایرانی را به کوتاهی بازخوانی کرده است.

✅ بر طبق اعلام تولید کنندگان آثار شبکه نمایش خانگی هر فایل دانلود شده برای استفاده توسط یک خانواده در نظر گرفته شده است لذا حتی المقدور از انتشار فایل خریداری شده برای سایرین خودداری نمایید. برای دانلود این ویدیو، اپلیکیشن فیلو را از مارکت ها یا بصورت مستقیم نصب کنید. تمامی حقوق مطالب و قالب برای مووی لند محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد. مدیریت فیلم‌برداری این اثر را محمود کلاری برعهده داشته و تدوین آن توسط مصطفی خرقه‌پوش صورت گرفته است. موسیقی فیلم نیز توسط کیوان جهانشاهی و فریدون شهبازیان ساخته شده است.

در فیلم سینمایی ایرانی لیلا لیلا حاتمی، علی مصقا، جمیله شیخی و محمدرضا شریفی‌نیا به ایفای نقش پرداخته‌اند. لیلا حاتمی تنها دو بار جلوی دوربین مهرجویی رفت که اولی لیلا و دومی “نارنجی پوش” بود. این فیلم دو جایزه سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای جمیله شیخی و دیپلم افتخار بهترین بازیگر برای لیلا حاتمی را در پانزدهمین جشنواره فیلم فجر به دست آورد و در نخستین دوره جشن خانه سینما نیز مهرجویی جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه را به دست آورد. به‌نظر چنین می‌آید که در انتخاب نوع روایت داستانی؛ گذشته از حساب‌گری‌های تجاری، نوعی زیبایی‌شناسی هنرمندانه هم دخیل بوده است.

گرایش و تمرکز به شخصیت‌سازی موجب شده که مهرجویی در طراحی شخصیت‌ها از همه تجربه و شناخت خود نسبت به مناسبات سنتی جامعه ایرانی استفاده کند و با نگاهی ریزپردازانه آن‌ها ـ و به‌خصوص شخصیت رضا ـ را بکاود؛ طبیعی است که حاصل نهایی ربط چندانی به مختصات شخصیت‌های منفی در سینمای سه پرده‌ای کلاسیک ندارد. فیلم ایرانی تصور با بازی لیلا حاتمی و مهرداد صدیقیان از تاریخ 17 خرداد 1402 اکران خود را در سینماهای سراسر کشور نیز آغاز نموده است و انتظار می رود اکران بیش از 4 ماهه را در سینماهای سراسر کشور نیز داشته باشد که هم اکنون میتوانید تیزر این فیلم سینمایی را از وبسایت هکس دانلود مشاهده و دریافت نمایید. فیلم “لیلا” به کارگردانی داریوش مهرجویی یک اثر اجتماعی و درام است که در سال 1375 ساخته شده و در سال 1376 به نمایش درآمده است.

داستان از یک سو ملودرامی بسیار مستعمل و پیش‌پاافتاده می‌نمود و از سوی دیگر گیر و گرفتی مبتلابه زنان. با چنین داستانی چه باید می‌کرد؟ مهرجویی با درک این نکته که زنان مخاطب اصلی این فیلم‌اند، هوشمندانه، نه‌تنها داستان را به کناری ننهاد، که تلاش کرد در بازنویسی ریزپردازانه و مینیاتوری به آن رنگ‌وبویی امروزین بخشد. فیلم “لیلا” با داستانی احساسی و پیامی مفهوم، آرزوها و مشکلات انسانی را به تصویر می‌کشد و نمایش‌دهنده ارتباطات پیچیده خانوادگی است. این فیلم را به همه‌ی علاقه‌مندان به سینمای با کیفیت توصیه می‌کنیم و اطمینان حاصل کنید که این تجربه سینمایی شما را به لحظاتی تأمل‌برانگیز خواهد برد. او چنین وانمود می‌کند که از اصرارهای مادر و عمه خانم به تنگ آمده و هیچ علاقه‌ای به این‌که بچه‌ای از خود داشته باشد، ندارد. او چنین نشان می‌دهد که لیلا را سخت دوست می‌دارد و البته در نمایش این عشق نیز چیزی کم نمی‌گذارد.

استفاده از محتوا و لینک های دانلود آپ تی وی، مجاز نمی باشد. لیلا دوازدهمین ساخته کارگردانی است که آثار مطرحی همچون گاو، دایره مینا، اجاره نشین ها، لامینور، مهمان مامان، سنتوری و هامون را در کارنامه کاری‌اش دارد. ✅ هر یک از فایل ها بر روی سرورهای داخل و خارج از ایران و با بالاترین سرعت اینترنت شما در دسترستان قرار خواهد گرفت. در صورتی که اپلیکیشن فیلو را نصب کرده اید؛ برای تماشا یا دانلود این ویدیو وارد اپلیکیشن شده، از منو گزینه اسکن را انتخاب کرده و کد زیر را اسکن کنید. کلیه‌ی حقوق مادی و معنوی اپلیکیشن «فیلم‌نت» متعلق به شرکت «پارس فیلم‌نت» است. این سومین همکاری پیاپی معادی و روستایی است که دو فیلم موفق «ابد و یک روز» و «متری شیش و نیم» حاصل همکاری‌های قبلی آنها بوده است.

آنها با کشف عشق خود، به زودی ازدواج می کنند، اما خیلی زود به ناباروری لیلا پی می‌ببرند. این زمانی است که مادر رضا شروع به دعوا با لیلا می‌کند تا رضا را به ازدواج دوم به خاطر داشتن یک نوه ترغیب کند. لیلا ابتدا می‌پذیرد، اما سپس دچار بحران‌های روحی شدید می‌شود. فیلم لیلا داستان زندگی عاشقانه لیلا و رضا است که به دلیل بچه‌دار نشدن لیلا، به مشکل برمی‌خورند.

او با رندی نشان می‎دهد که قربانی مناسباتی ا‌ست که جامعه سنتی به او تحمیل کرده و به واسطه اصرارهای لیلاست که به آیین خواستگاری رفتن‌های پیاپی تن داده است. او مظلومانه چنین وانمود می‌کند که اگر حتی با زنی ازدواج کرده، صرفا به خواست دیگران ـ و حتی لیلا ـ بوده و خود در این میان تقصیری ندارد. اما فراموش می‌کند که درنهایت، با ازدواج مجدد، کاری را که نمی‌بایست می‌کرده، انجام داده و بلایی را که لیلا همیشه از آن وحشت داشته، بر سرش آورده است.

زن دوم (با حضور شقایق فراهانی) تن خود را همچون ابزار در اختیار رضا قرار می‌دهد تا از آن کودکی متولد شود، دستمزد خود را بگیرد و پس از یک سخنرانی توجیه‌گرِ نمایشی از موقعیت و آدم‌های موجود اعلام برائت کند و سپس زندگی رضا را ترک گوید. فیلم لیلا فیلمی ایرانی است که توسط داریوش مهرجویی در سال ۱۳۷۵ ساخته شده و در پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اکران شد. در چهار مراسمِ خواستگاری ـ که لیلا در آن حضور نداشته و رضا جزئیات آن را برای لیلا تعریف می‌کند ـ می‌توان راه رشدِ تدریجی خباثتِ مردانه را در رضا دید.